استراتژی بازاریابی همهمه ای
بازاریابی همهمه ای یک نوع از بازاریابی دهان به دهان می باشد که براساس استراتژی نوین بازاریابی که با خلاقیت همراه است پایه گذاری شده است ایجاد تعامل با مخاطب به جذب مخاطب می پردازد از طریق تبلیغات به صورت دهان به دهان است . در واقع بازاریابی همهمه ای تکنیک و روشیترکیبی از استراتژی بازاریابی آنلاین و بازاریابی دهان به دهان است که از ایجاد سرو صدا پیرامون یک محصول یا خدمات جدید به کار می رود اتاق های گفتگوی آنلاین، وبلاگ ها، بازاریابی شبکه های اجتماعی و وب سایت های انتشار دهنده ویدئو از جمله ابزارهایی هستند که به کمک آنها میتوان بازاریابی همهمه ای را پیاده سازی کرد.
یک مدیر بازاریابی زمانی که از استراتژی بازاریابی همهمه ای برای ترویج و معرفی محصول خود استفاده می کند بر تکیه بر اصول رویکرد دهان به دهان عمل می کند . بازاریاب در برقراری ارتباط ممکن است که با مخاطبین حرفه ای محصولات خود وارد تعامل گردد و یا داستان ویژه و منحصر به فرددر مور محصول ایجاد کند زمانی که مصرف کنندگان محصول ارزش واقعی تولیدات را درک کنند و آن مناسب و در راستای رفعاحتیاجات خود بینند به دلیل داشتن رضایت از کالا به طور خود جوش شروع به ترویج و تبلیغ کالا می کنند .
میزان تاثیر اینترنت برگسترش بازاریابی همهمه ای
وجود بستر اینترنت شرایط را برای
بازاریابی دیجیتال و بازاریابی همهمه ای در مقیاس وسیع تر و گسترده تری به وجود آورده است انتشار تبلیغات در وبلاگ ها توسط مدیران خوانندگان را تشویق به بررسی درباره محصولات می کند خوانندگان تجزیه و تحلیل محصول این امکان را دارند که بر روی اینترنت انجام دهند و پرسش ها و سوالات خود را در شبکه های اجتماعی مطرح نمایند اتاق های گفتگو و انجمن های گفتگو مکان های مناسبی برای بحث و بررسی همه جانبه یک کالا می باشد مزایا و معایب یک کالا به سرعت در فضای اینترنتی قابل انتقال می باشند برای تکمیل همهمه ایجاد شده بسیاری از شرکت ها اقدام به تهیه ویدئو کلیپ و ویدئو از محصول خود می کنند که بر روی وب سایت شرکت و یا سایت هایی که مختص ارائه ویدئو می باشند منتشر می شوند با بکارگیری استراتژی بازاریابی همهمه ای ممکن است نیازی به تبلیغات به روش سنتی نباشد مدیران بازاریابی شرکت ممکن است واکنش ونظرات مصرف کنند گان از محصول و خدمات به تعداد محدودی از مخاطبان مورد سنجش قرار بگیرد یک کمپین موفق بازاریابی توانایی کاهش هزینه های تبلیغاتی برای شرکت را داشته باشد .
تطبیق بازاریابی همهمه ای با بازاریابی ویروسی
رابطه میان استراتژی بازاریابی همهمه ای با بازاریابی ویروسی به صورت محسوس و شفاف مشخص نیست به طور کلی این دو روش از روش های بازاریابی و فروش از استراتژی های در یک راستا تشکیل شده است و تفاوت چندانی با هم ندارند د رواقع بازاریابی ویروسی تلاش می کند تا همهمه را تا آنجا که امکان دارد برای افزایش سرعت انتشار پیام تقویت می کند ترکیب این دو استراتژی بسیار اثرگذارتر کارآمدتر خواهد بود در واقع همهمه و بازاریابی ویروسی هر دو روش استفاده از مشتریان در فرایند تبلیغات به طور خودکار می باشد زمانی بازاریابی ویروسی موفقیت مورد نظر را کسب می کند که از طریق افزایش صحبت های مثبت پیرامون محصول و خدمات تولیدی افزایش یابد بنابراین میتوان نتیجه گرفت بازاریابی همهمه ای و ویروسی به یکدیگر متصل هستند به طوری که لازمه همهمه برای موفقیت بازاریابی و فروش ویروسی لازم و ضروری است .
استراتژی بازاریابی اجتماعی
مفهوم بازاریابی اجتماعی از روش های بازاریابی و فروش است ،وظیفه سازمان،بررسی و تعیین نیازها و خواسته های بازار هدف و جلب رضایت افراد و جامعه هدف به نحوی که باعث پیشرفت و ارتقاء رفاه مصرف کنندگان گردد. از ویژگی های بازاریابی عصر حاضر در نظر گرفتن آلودگی محیط زیست، کمبود منابع، رشد فزاینده جمعیت و گرسنگی و خدمات فراموش شده اجتماعی است.
استراتژی بازاریابی اجتماعی
بازاریابی مبتنی بر انسانیت و بازاریابی زیست محیطی و به بیان بهتر بازاریابی اجتماعی است بازاریابی اجتماعی با در نظر گرفتن مسئولیت های اجتماعی و اخلاقی در انواع بازاریابی مانند بازاریابی موتورهای جستجوگر، بازاریابی محتوا علاوه بر کسب سود به بازاریابی اجتماعی نیز پرداخت..مشاوره کسب و کار کمک شایانی در شناسایی مسئولیت های اجتماعی می نماید . بازاریابان گاها موظف هستند که معیارهای گاه مخالف منافع شرکت مانندسودآوری و … خواست مصرف کنندگان را تامین کنند. براساس نظریه پرفسور نانسی: بازاریابی اجتماعی فرایند و روندی است که از اصول و تکنیک های بازاریابی در جهت تاثیر قرار دادن رفتار گروه های مورد هدف به طوری که هم به نفع جامعه و هم به سود شرکت باشد. بازاریابی اجتماعی تاثیربر رفتار مصرف کنندگان و در نهایت تغییر رفتار مصرف کنندگان به صورتی که منفعت خود و جامعه را در برداشته باشد
استراتژی بازاریابی دیداری
بازاریابی رویدادی یک استراتژی تبلیغات از روش های بازاریابی و فروش می باشد که از طریق ارتباط برقرار کردن چهره به چهره میان شرکت ها و مخاطبین محصولات و تولیدات مانند نمایشگاههای فصلی کالا و یا مسابقات ورزشی و … در این نوع از بازاریابی کسب و کار با برپایی ا گردهمایی ها و نمایشگاه و یا مکان های رقابتی از طریق ارائه نمونه محصولات تولیدی شرکت به صورت رایگان د رمحیطی دوستانه اقدام به معرفی تولیدات خود می کنند.
استراتژی بازاریابی دیداری
استراتژی بازاریابی دیداری زمانی موفق خواهد بود که علاوه بر ارائه اطلاعات از محصولات و خدمات تولید یخود اعتبار خود را به مشتریان خود معرفی و نشان دهد جلب اعتماد از مشتریان از طریق ارائه بنهای تخفیف و برگزاری مسابقات بازاریابی دیداری برخلاف روش های تبلیغاتی که از طریق رسانه های گروهی و صدا و سیما که جامعه وسیعی را دربرمیگرد در این روش بازاریابی یک گروه خاص را به هنگام تجمع مورد هدف قرار می دهند تابتوانند تاثیرات کیفی بر افراد بگذارند.
راز موفقیت در بازاریابی دیداری
رمز موفقیت بازاریابی دیداری شناسایی صحیح مخاطبین هدف و تاثیر گذاری مثبت از طریق به وجود آوردن یک خاطره خوش ماندگار شوند. . کسب و کارها با یافتن فرصت برای برقراری ارتباط با جمعی از افراد مورد هدف خود، اعم از مخاطبین و مشتریان فعلی و خریداران احتمالی می تواند تأثیرات مطلوب و روابط پایداری را با آنها ایجاد کند. در بهترین حالت، اکثر رویداد های خلاقانه تعاملاتی را خلق می کنند که نه تنها تأثیر مثبت آنی آن ها بر عنوان تجاری منعکس می شود، بلکه تا مدت ها پس از پایان آنهم آوازه اش بلند خواهد بود.
فرم در حال بارگذاری ...